Ben Ashaari Dan Saya





Assalamualaikum wbt! Hai! Hari ini Ben Ashaari ada buat satu segmen yang menarik. Memandangkan aku tiada idea untuk mengemaskini blog kesayangan ku ini maka amat sesuailah.

Baiklah. Apakah topik yang Ben Ashaari nak ni?

Topik yang ditanya Ben Ashaari ialah " blog camanakah yang anda suka baca dan kenapa ?"

Okey. Blog yang aku suka ialah;

1. Blog lawak dan tidak serius.

- Kenapa? Kerana aku ni jenis yang serius. Haha! Serius aku katakan bahawa diri aku ni jenis yang prejudis dan asyik nak serius jaaa.. Malang betul lah aweks yang dapat lelaki serius macam aku...Asyik nak serius ja. Maka, aku perlu baca sesuatu yang tidak serius.

2. Blog santai.

- Kenapa? Santai maksud aku ialah blogger tu sentiasa rilek ja. Apa saja topik dia, aku mesti baca. Ada la sorang dua yang blognya santai. Membuatkan aku pun turut menjadi santai..tak perlu pening kepala.

3. Blog informasi.

- Kenapa? Kerana dapat menambahkan ilmu semasa aku. Sekurang-kurangnya,aku tahu apa yang berlaku kat dunia ini. Kalau orang tanya aku,siapa perdana menteri Malaysia? Semestinya,aku dapat jawap. Rosmah Mansor la. Siapa lagi! kan? Haha.

4. Blog politik.

- Kenapa? Kerana politik dan aku tidak dapat dipisahkan. Namun,kadang-kadang je baca macam blog Ameno World tu.

5. Blog perempuan cun.

- Kenapa? Kerana aku lelaki. Jangan pertikaikan.  Haha!

Setakat itu sahajalah.

Pembacaan aku tidak selalu terhad pada satu genre sahaja kerana aku akan baca apa yang aku mahu tahu dan aku akan baca blog yang menarik. Walhal aku tahu,blog aku tak menarik. Hahaha.

Baiklah. Itu sahaja. Ada 2 minit lagi.... pukul 10 malam segmen tamat. Yeaahaaa!

36 comments

As-salam..done follow ur blog...would be happy if u follow me back..

w'salam.. Terima kasih daun keladi cik Bella. Hehe.

Erm, sat nak terjah.

...
...
...

PErgh! Header dah gempak...harus dijadikan blog kegemaran ni. Hahaha!

singgah n follow sini dari segmen yg same...

Terima kasih. Sila datang lagi. Hehe!

salam kenal...
dari segmen yg sama.. :)

nur follow sini.. #43

http://cahayacita2.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

hi pka join jugak..
jom singgah blog pka nak,,??

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

terima kasih..! :))

dtg dr segment sm... folo u..

Terima kasih!! Semoga sentiasa menapak disini dengan senyuman yg agak serius. hehe!

hai2 awk...
kita dari segmen yg sama..
kita daa follow awk, awk2... jgn lupa follow kita balikk.. nice to meet u.. semoga kita tak sombong2..heheh
haa.. awk tolong like skali page fb kita ek.. di atas sekali, dan di bawah header.. :)
sorry susahkan awk.

http://sweetychocolate-candy.blogspot.com/

Hai ! Hai! Hai!

Okeyh... Hahhaa. Takdak masalahnya.. Saya cuba utk menjadi blogger yg skema dan mesra alam. Jangan risau. Haha!

assalamualaikum...mama dtg dr segmen yg sama done follow...:)

datang dari segmen yang sama.. done follow sini jugak.. jemput la lawat saya kembali ye..^^
http://pabilahatibersatu.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

dari segmen yg sama .... :) jemput ke blog deno nanti ya...

http://dayangdeno.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

tq doakan nana cepat kawen haha! nana dtg cni berkunjung balas! :DD
http://eerashera.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Salam perkenalan. Singgah dari segmen yang sama. ;)

Done followed you. Jangan lupa like blog saya ya? Trimas! ;)

http://www.fadzmiemohamad.com/ba-dan-aku/

wah , segmen , hehehe ~ CP singgah sini , em , takde shoutbox ek ?

Shoutbox? Entah ler. rasa tak berminat pulak nak pasang. Haha.

eh , boleh lak cmtuh kan , hehehe ~ jadik CP kena shout kt kotak komen jep la cmnih , heheheh ~

Hahaha. Iya kot. Shoutbox ni kadang2 tak bagus. Dulu pernah pakai tetapi sekarang ni tak payah kot. Hahaha.

salam.wah same la.blog santai n informasi.kita suka..tiap org pun ada citarasa tersendiri kan..jom jenguk blog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html terima kasih(^_^)

salam kenal ^^

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

As Salam bro..done follow u..dari segmen sama, sudi2 berkunjung ke laman aku

singgah pagi kat sini..
Dari segmen BA
jemputlah ke blog ea

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

singgah sini baca pendapat :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Salam...
Singgah sini,Datang Dari segmen Yg sama..Woow...cantik Blog awak..
Dah Follow,Follow Blog Saya Plak K...
thanx Awak ^_^

http://manssmile.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Salam Kenal . Dari segmen juga - Keep in touch!

salam kenal..

singgah dari segmen yang sama sambil follow sini :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

golek2 sampai kat blog ni :))dtg dr segmen yg sama jgk :)

CHAKKK!!!!!!
Datang dari segmen yang sama.....

Jemput join segmen saya juga ye...
http://ayuejean.blogspot.com/2012/06/segmen-ayuejean-mencari-bloglist.html

dari segmen yang sama!
done follow.^^

http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/06/segmenben-ashaari-dan-saya.html

p/s:happy berblogging!

singgah dr segmen sama

alang2 dh singgah wani follow sekali

http://winkwinkwinky.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

salam kenal yer :))


EmoticonEmoticon