Isteri Gantian | Terseksa Hidup Di Rumah Mertua, Kena Liwat Dengan Suami Seorang Doktor


Isteri Gantian | Terseksa Hidup Di Rumah Mertua, Kena Liwat Dengan Suami Seorang Doktor

Kuala Lumpur: Pengorbanan seorang wanita menjadi ‘isteri gantian’ demi mengelakkan malu keluarga suaminya, hanya sia-sia apabila dia kemudian dilayan seperti hamba seks serta dipandang rendah termasuk oleh mentuanya.
Wanita itu yang mahu dikenali sebagai Hanim, 25, berkata, selama empat bulan pertama berkahwin, dia dan suami hanya berhubung menerusi telefon selain berjumpa seminggu sekali kerana suaminya yang juga seorang doktor, bertugas di luar ibu negara.
MasyaAllah. Apa sudah jadi dengan masyarakat kita. Daripada yang aku faham. Dia menjadi isteri sekadar pengganti untuk elak naib. Dia dia memang murni tapi diambil kesempatan.

Hanim berkata, apa yang menyedihkan ialah di sebalik bersikap dingin terhadapnya, suaminya seolah-olah menjadikan dia seperti hamba seks setiap kali mereka berjumpa termasuk meliwatnya.
“Saya diliwat ketika usia perkahwinan baru masuk hari ketiga. Selepas itu dia hanya pulang ke rumah sekali-sekala dan setiap kali balik dia mesti mengajak saya melakukan hubungan kelamin termasuk luar tabii. Tanpa pilihan, saya terpaksa menurut saja kemahuannya,” katanya.

Kesian pun kesian. Tapi nak buat macam mana apabila nafsu mendahului ugama. Sebab itu orang kata, belajar tinggi-tinggi belum tentu pandai. Nun, tengok lah . Seorang doktor tetapi meliwat isteri, tak jaga kebajikan isteri  dan mertuanya pulak memberi layanan buruk. Siapa tak pasrah, kan?

Sudah lah isteri gantian diliwat oleh doktor. Noharom.


HANIM (kiri) menceritakan penderitaan jadi hamba seks luar tabii bekas suami.
Berikutan itu, perkahwinan Hanim yang berlangsung Mei lalu di sebuah kawasan perumahan dekat sini, hanya bertahan enam bulan apabila mereka bercerai November lalu.

Harap-harap si Hanim, 25 tahun yang masih muda ini okey lah. Cuma satu je, aku tak percaya sangat sumber Metro Harian ni.

Cumanya, kita boleh ambik iktibar sebab sejak kebelangan ni banyak pulak benda-benda pelik keluar di dada akhbar. 

Ingat, ugama itu penting dalam sesebuah keluarga dan perkahwinan. suami doktor liwat isteri


EmoticonEmoticon